Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δράση παρά την κρίση για το Greek Citroen Club - FAN CLUBS - Drive & Travel - Σε χρόνο dt

Δράση παρά την κρίση για το Greek Citroen Club - FAN CLUBS - Drive & Travel - Σε χρόνο dt:
Εγκαινιάζουμε μιά νέα ενότητα με αναφορές στα δεκάδες Fan Clubs στην Ελλάδα, που δραστηριοποιούνται έντονα σε διάφορους τομείς.
Το Greek Citroen Club αποτελεί μιά ομάδα φίλων της αυτοκίνησης και δη της Citroen. Πριν από 7 χρόνια (2006) λοιπόν, δημιουργήθηκε μια αυτοκινητιστική λέσχη για τους ιδιοκτήτες και φίλους της Citroen.
ο παρελθόν με το παρόν της γαλλικής μάρκας με σήμα το λοχία
Το όνομα της λέσχης είναι Greek Citroen Club και αριθμεί πάνω από 6000 μέλη (1500 ενεργά) σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να την επισκεφθείτε στην ηλεκτρονική της σελίδα:www.greekcitroenclub.gr. Στον ίδιο διαδικτυακό τόπο λειτουργεί forum (Δημόσια Συζήτηση) ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του, που σκοπό έχει να φέρει σε επαφή όλους τους λάτρεις των αυτοκινήτων Citroen και να αναδείξει την ιδιαίτερη ταυτότητα που χαρακτηρίζει τους κατόχους των μοντέλων της γαλλικής εταιρείας.
Με τον Ντάνι Σόρντο της Citroen Racing στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις
Πρέπει να σημειωθεί ότι το Greek Citroen Club αν και ανεξάρτητο από την CITROEN HELLAS Α.Β.Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένο από αυτήν και απολαμβάνει την πλήρη στήριξή της. Η συνεργασία του Club είναι άριστη και σε πολλά επίπεδα αλλά δεν εξαρτάται ή υπάγεται σε αυτή. Συνεργασίες, επίσης, υπάρχουν και με αντιπροσώπους της εταιρείας καθώς και αρκετούς έμπορους με σχετικό εμπορικό αντικείμενο.
Εκδήλωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων
Τα μέλη της λέσχης αποτελούν μια παρέα ατόμων που μοιράζονται ιδέες, απόψεις ενώ παράλληλα έχουν προνόμια και δικαιώματα τα οποία συνεχώς αυξάνονται. Συναντήσεις, εκδρομές και διάφορες εκδηλώσεις (αυτοκινητιστικές και μη) διοργανώνονται συνεχώς σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτές.

Εκδρομή στο Βόλο 


Διοργανώνεται συνήθως, μια φορά το χρόνο και μια Πανελλήνια Συνάντηση σε κάποιο κεντρικό σημείο της χώρας, προσκαλώντας όσα περισσότερα μέλη μπορούν να παραβρεθούν. Λόγω της περιόδου κρίσης που διανύουμε οι συναντήσεις και οι εκδηλώσεις της λέσχης  έχουν περιοριστεί αλλά όχι εξαλειφθεί και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να διοργανώσουν κάποια εκδήλωση που θα αφορά κάποιο αυτοκινητιστικό θέμα ή θα είναι γενικότερου ενδιαφέροντος.

Συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς"
Και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να συγκεντρώσουν κάποια χρηματικά ποσά που τα δωρίζουν κάθε χρόνο σε κοινωφελή ιδρύματα (Χωριά SOS, Γιατροί χωρίς σύνορα κλ.π.) για να συνεισφέρουν κι αυτοί όσο μπορούν στις δύσκολες αυτές περιόδους. Επισκεφθείτε τοsite τους και μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις!
Δημήτρης Μπαλής


'via Blog this'